Friday

FRIDAY

SEPTEMBER 23

Friday Schedule
Time Length Speaker/Event Info
9:00-9:30 30m Registration Register for classes and receive your swag bag.
9:30-11:30 2h D’Arcy Benincosa Motivational/Keynote
11:30-12:30 1h Lunch Food Trucks
12:30-2:30 2h Carli and Beau Video/working with spouses
12:30-2:30 2h Heather Pickett Business
2:30-4:30 2h Pepper Nix Wedding Photography
2:30-4:30 2h Loni Smith Children/Composite
4:30-4:45 15m Snacks Fresh Snacks
4:45-6:45 2h Stylized Shoots Try out photography gear from our vendors during our stylized shoots.
7:00-9:00 2h Dinner and Party Don't miss our dinner and dance party.